Καλώς ήρθατε στην ηλεκτρονική σελίδα του Λ.Ε.Α.Δ.Ι.

Ολομέλεια Ενωσης Λ.Ε.Α.Δ Ελλάδας 25,26,27 Ιουλίου 2014-Λάρισα

E-mail Εκτύπωση PDF

Η 15η Ολομέλεια της Ενωσης Λ.Ε.Α.Δ Ελλάδας ( Ε.Λ.Ε.Α.Δ.Ε) θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα από 25 έως και 27 Ιουλίου 2014 .

Τα θέματα της Ολομέλειας είναι τα εξής:

-Χαρακτήρας των Λ.Ε.Α.Δ

-Εποπτεία των Λ.Ε.Α.Δ από το Υπουργείο; ή (Αλλαγές στην εποπτεία των Λ.Ε.Α.Δ)

-Ερευνα σύστασης ενός Ταμείου Υγείας -(Ταμεία Επαγγελαμτικής Ασφάλισης ;) 

-Νέο καθεστώς στα Φορολογικά και Φορολογικές αλλαγές

-Εκλογές νεόυ ΔΣ της Ενωσης 

 

Το Πρόγραμμα των εργασιών 

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

17:30 μμ .Προσφωνήσεις -Χαιρετισμοί

18:00 μμ. Εναρξη Εργασιών.

21:00 μμ. Τέλος Εργασιών 1ης ημέρας.

Μετά το πέρας των εργασιών θα ακολουθήσει δείπνο στο κέντρο "ΦΡΟΥΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ" που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης  στο λόφο του Φρουρίου και σε πολύ μικρή απόσταση από το Συνεδρικό Χώρο του Μεγάρου Δικηγόρων Λάρισας και των ξενοδοχείων διαμονής .

Κατά την άνοδο του λόφου προς το " ΦΡΟΥΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ " θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε από την κεντρική πλατεία μέσω του πεζοδρόμου της οδού Αλ. Παπαναστασίου το αρχαίο Θέατρο Λάρισας, το Μπεζεστένι, την νυχτερινή άποψη της πόλης από τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλείου , με πρώτο πλάνο το άλογο του Θεσσαλικού Κάμπου,  το άγαλμα του Ιπποκράτη, πατέρα της Ιατρικής και το ξακουστό Αλκαζάρ στις όχθες του Πηνειού .

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Για τους συνέδρους :

10:00 πμ. Συνέχιση εργασιών στην αίθουσα διαλέξεων του Μεγάρου Δικηγόρων Λάρισας

Για τους συνοδούς :

10:00 πμ. Αναχώρηση με πούλμαν από το Μέγαρο Δικηγόρων Λάρισας για επίσκεψη και ξενάγηση στα αξιοθέατα της πόλης (Αρχαίο Θέατρο Λάρισας-Αρχαιολογικό Μουσείο -Λαογραφικό Μουσείο -Πινακοθήκη -Μπεζεστένι-Αλκαζάρ )

Στο χρόνο παραμονής στο Αλκαζάρ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν για λίγο στο κεντράκι της περιοχής "ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ".

Επιστροφή στο Μέγαρο Δικηγόρων Λάρισας στις 14:00 θα συγκεντρωθούν με τους Συνέδρους για αναχώρηση στο κέντρο στα Αμπελάκια Λάρισας όπου θα δοθεί γεύμα.

Απογευματινό πρόγραμμα ελεύθερο στην πόλη της Λάρισας

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Θα πραγματοποιηθεί εκδρομή στην κοιλάδα των Τεμπών , στα παράλια του Νομού Λάρισας και σε περιοχές του Κισσάβου (Αγιά -Μεταξοχώρι-Ανατολή ) 

Αναχώρηση στις 09:00 πμ από το Μέγαρο Δικηγόρων Λάρισας για ολιγόλεπτη στάση στην Αγία Παρασκευή στην κοιλάδα των Τεμπών .

Στη συνέχεια θα περάσουμε από τα παράλια του Νομού Λάρισας στο Στόμιο , την Καρύτσα, το Κόκκινο Νερό , την Κουτσουπιά , την Παλιουριά, την Βελίκα ,την Σωτηρίτσα, τον Αγιόκαμπο,την Αγιά με στάση για φαγητό στην Ανατολή Αγιάς και επίσκεψη στο Μοναστήρι της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου .Επιστροφή στην Λάρισα στις 5:οο μμ.