Καλώς ήρθατε στην ηλεκτρονική σελίδα του Λ.Ε.Α.Δ.Ι.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ GENERALI

E-mail Εκτύπωση PDF
Παρακαλούνται τα μέλη του ΛΕΑΔΙ που είναι ασφαλισμένοι στην GENERALI να τακτοποιήσουν το αργότερο μέχρι την 15η Μαΐου 2018 την εισφορά τους για τα ασφάλιστρα του β΄ εξαμήνου 2017, που ανέρχεται σε: - 127,60 € για ατομικό ασφαλιστήριο και - 274,10 € για οικογενειακό ασφαλιστήριο Στα ζευγάρια ασφαλισμένων συναδέλφων, ο μεν συνάδελφος με προστατευόμενα μέλη καταβάλει 146,60 € και ο/η σύζυγος 127,60 €. Η καταβολή γίνεται στον λογαριασμό όψεως του ΛΕΑΔΙ στην Τράπεζα Πειραιώς με αριθμό: 5406 047609 555 με αιτιολογία: «ονοματεπώνυμο μέλους - ασφάλιστρα β΄ εξαμήνου 2017». Τα μέλη που έχουν ενημερωθεί από το Δ.Σ. περί συμψηφισμού των ασφαλίστρων με παροχές που είχαν αιτηθεί, δεν υποχρεούνται στην καταβολή των ανωτέρω ποσών. Παρακαλούνται επίσης τα μέλη με παλαιότερες οφειλές ασφαλίστρων να τις εξοφλήσουν ΑΜΕΣΑ διότι το ΛΕΑΔΙ είναι υποχρεωμένο από την ασφαλιστική σύμβαση να αποστείλει προς την GENERALI λίστα με τα μέλη που δεν έχουν καταβάλει εμπρόθεσμα τις ασφαλιστικές τους εισφορές, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία διαγραφής τους σύμφωνα με τον ασφαλιστικό νόμο. Εκ του Δ.Σ. του ΛΕΑΔΙ